Posjetite naš

Restoran

Interijer restorana

Nudimo program za sve vrste događanja: Velika i mala okupljanja, domjenci, poslovni i društveni događaji, krštenja, pričesti, krizme, svadbe i zabave kao i sva ostala događanja uz hranu i piće. Obratite se našem ljubaznom osoblju i recite samo što želite ili zajedno s njima razvijate ideju za određeno slavlje. Zajedno ćemo dizajnirati jelovnik po vašoj želji, a izbor jela možete prepustiti nama. Bilo kako bilo, bit ćete vrlo zadovoljni!

Garantiramo 100%: Gurmanski užitak, svježa, zdrava i ukusna hrana, izvanredna usluga, besprijekorna organizacija, intimna atmosfera, dovoljan broj parking mjesta.

Ponuda jela

Spoj modernih jela i karakteristične tradicionalne bosanske kuhinje, vrhunske kvalitete i naše misije oduševiti će naše goste jednako kvalitetnom hranom i uslugom svaki dan i u svako doba dana. Naši majstori kulinarstva za Vas će pripremiti najraznovrsnije gastronomske užitke među kojima izdvajamo veliki izbor toplih i hladnih predjela, juha i čorbi, originalan izbor mesnih jela, priloga i salata.

Užitak za gurmane, domaća kuhinja i besprijekorna organizacija!

DOĐITE I UVJERITE SE U SVE NAVEDENO!